fbpx
Retourneren

Retourneren bij JT Supply

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een artikel. Als klant van JT Supply geven we u 30 dagen de tijd om een artikel te passen, beoordelen en te controleren op defecten. Binnen deze periode kunt u het artikel retour sturen.

U kunt ook uw retour eerst aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst. Vervolgens heeft u dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren. Let er op dat het product compleet en onbeschadigd is en (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele en onbeschadigde verpakking zit. Indien de producten beschadigd zijn, kunnen wij de waardevermindering die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, bij u in rekening brengen.

Als u iets wilt terugsturen lees dan nauwkeurig onze retour instructies. Indien u een andere maat, kleur of alternatief wenst te ontvangen, dan raden wij aan om een nieuwe bestelling te plaatsen en de oude bestelling te retourneren. Het omruilen van artikelen is niet mogelijk.

Heeft u een verkeerd, defect of incompleet artikel ontvangen? Allereerst onze excuses, erg vervelend dat er ondanks onze strenge kwaliteitscontroles iets fout is gegaan. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, ontvangen we graag binnen 30 dagen een e-mail met uw bestelnummer en een beschrijving van het probleem (bij een defect artikel graag met duidelijke foto).

Download hier het retourformulier.

Klachten

Het kan voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of is zoals gewenst. We raden je aan om je klachten bij ons kenbaar te maken door contact
met ons op te nemen. Bij JT Supply doen wij er altijd alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Stuur ons een mail waarin je duidelijk je klacht onderbouwt. We gaan jouw klacht dan zo snel mogelijk behandelen. Je kunt ook heel eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier.

Heb je een korte vraag? Je mag ons altijd een berichtje sturen via Facebook, Instagram of Whatsapp!

×

Hoi, ik zie dat je geïnteresseerd bent in sportkleding, kan ik je helpen?

× Kan ik je vraag beantwoorden?